SPORTOLTUNK

Táncverseny (2016. november)


2016. november 20-án Budapesten a Patonyi László Sportcsarnokban egy izgalmas táncversenyen vettünk részt. Sokan voltak előttünk, ezért későn kerültünk sorra.

Amikor sorra kerültünk, annyira izgultunk, hogy alig bírtunk megmozdulni. Csapatunk, a "Red and the black" első helyezett lett. A tanárunk másik csapata is első lett, ezért tanárunk, Zsófi lement spárgába az öltözőben.

Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, a következő verseny is így sikerül majd.

 

Gönczi Emma, Király Liliom, Szoták Szonja, Takács Fruzsina 5.b

Október 6. Emlékfutás (2015. október)


2015. október 6-án, az Aradi vértanúk napján volt az Emlékfutás. Ez a verseny már évek óta hagyomány az iskolánkban. A felkészülések során megismerkedtünk a kisebb gyerekekkel is, akik nagyon ügyesen futottak. Mindenki nagyon szívesen gyakorolt, és jól begyakoroltuk a botváltást is.

A rajtunk nagyon jól sikerült. Mire hozzám került a bot, addigra a második helyen álltunk. Én próbáltam utolérni az előttem futó Fazekas Iskola csapatát, de csak a 2. helyen tudtam tovább adni a váltóbotot. Az 1.a osztályos Sike Rolandot váltottam, ő volt a befutó ember, és egyszerűen fantasztikusan futott. A 4 méteres hátrányt ledolgozta, és elsőként ért a célba!

Ennek mindenki nagyon örült, így már másodszor került hozzánk a vándorkupa.

 

Győrffy Virág és Péntek Kristóf 8.a