EGYÜTT AZ OSZTÁLY

2. osztályosok a bábszínházban


Március utolsó péntekjét mi, másodikosok különösen vártuk: ellátogattunk a Budapest Bábszínházba. Már az utazást is nagyon élveztük, emeletes busz jött értünk. Az előadás pedig fergetegesen jó volt! Nyúl Péter csínytevéseinek és megjavulásának lehettünk tanúi. A díszletek csodálatosak voltak, az előadás izgalmas és vicces volt. Nagyon jól éreztük magunkat, menjünk máskor is!

 

2.a, 2.b, 2.c osztályok tanulói

1.c és a cinkék


Február elején a vadgesztenyefára fészkelő odút akasztottunk. Nagyon magasra kellett tenni, ezért Tibi bácsi is segített. Izgatottan vártuk, hogy beköltözzenek a széncinegék. Májusban élénk csipogást hallottunk az odúból és láttuk a madarakat ki-be röpködni. Óvatosan megnéztük és lefényképeztük őket. Nyolc aranyos, pici fióka pislogott vissza ránk!

 

1.c osztály

3.b - Dunakeszi KockaShow


A pénteki nap (2016. 05. 06.) csúcspontja a Kocka show (Lego kiállítás) volt. A kiállításon először egy kvízt kellett megoldanunk. Azután lehetett építeni. Mi a fiúkkal kb. 158 cm-es tornyot készítettünk. Miután elkészültünk, Erika néni lefotózott bennünket a torony mellett.

Zöldi Péter Viktor 3.b

 

A Lego show-ban nagyon tetszettek az építmények. A legjobban a csatatér tetszett. Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy több darab kiegészítőből egy nagyot csináltak.

Remélem, ha jövőre is lesz, elmegyünk!

Kadosa Zsombor 3.b