EGYÜTT AZ OSZTÁLY

Ottalvós-buli a régi iskolában (2017. november)


Szeptember végén a két hetedik osztály ottalvós bulit tartott a régi iskolánkban.

Nagyon jó programokat szerveztek nekünk az osztályfőnökök: számháborúztunk, pizzát ettünk, discóztunk. Sőt, még a szülőkkel is összefogtak, hogy a bátorságpróbán megijesszenek minket! Persze volt szabadfoglalkozás is, amikor együtt bandáztunk! Amikor kellően elfáradtunk, elmentünk aludni a kistornaterembe. Természetesen nem aludtunk. Majdnem 3 órán keresztül ment a duma és a rémtörténet mesélés. Másnap reggel mindenki félkómában kitámolygott reggelizni, majd hazamentünk.

Nagyon jó volt a hangulat, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük Judit néni és Zsóka néni.

 

Borsodi Eszter és Jakab Ádám 7.a

Moziban voltunk (2017. április)


Az osztállyal moziban voltunk. Megnéztük a Hupikék törpikék: Az elveszett falu című filmet.

Mindenkinek nagyon tetszett, többen nagyon meghatódtak a film alatt. A törpök egy másik törpfalut találtak meg. Tele volt világító nyuszikkal és tűzokádó szitakötőkkel meg furcsa növényekkel. Szívesen bementünk volna abba a világba! Csak Hókuszpóktól féltünk volna, bár Sziamiaúval játszottam volna.

A film alatt finom popcornt is ettünk.

 

Gál Boglárka 3.a

Klubnapközi a Föld napja alkalmából (2017. április)

A klubnapköziben kézműves foglalkozáson vettem részt.

Készítettünk egy teknőst és egy vázát: összesen egy CD-ből, egy fél literes pet palackból és fonalból. Nagyon mókás volt. A vázát nagyon jól tudom használni. Hét barátnőmmel együtt voltunk ott.

Ez 4. osztály végén nagyon jó volt!

 

Békési Blanka 4.b

Rikácsoló vendég (2017. március)


Egy délután arra figyeltünk fel, hogy valaki kiabál.

Azt hittük, hogy egy baba. Utána beléptek a terembe a vendégeink, és újra azt a rikácsoló hangot hallottuk. Amikor elkezdődött a bemutató, kiderült, hogy Dóri a varjú volt. Utána több madarat is simogattunk. A többségnek azért a süni tetszett.

Sok érdekességet megtanultunk ezekről az állatokról.

 

Gál Boglárka 3.a

2. osztályosok a bábszínházban


Március utolsó péntekjét mi, másodikosok különösen vártuk: ellátogattunk a Budapest Bábszínházba. Már az utazást is nagyon élveztük, emeletes busz jött értünk. Az előadás pedig fergetegesen jó volt! Nyúl Péter csínytevéseinek és megjavulásának lehettünk tanúi. A díszletek csodálatosak voltak, az előadás izgalmas és vicces volt. Nagyon jól éreztük magunkat, menjünk máskor is!

 

2.a, 2.b, 2.c osztályok tanulói

1.c és a cinkék


Február elején a vadgesztenyefára fészkelő odút akasztottunk. Nagyon magasra kellett tenni, ezért Tibi bácsi is segített. Izgatottan vártuk, hogy beköltözzenek a széncinegék. Májusban élénk csipogást hallottunk az odúból és láttuk a madarakat ki-be röpködni. Óvatosan megnéztük és lefényképeztük őket. Nyolc aranyos, pici fióka pislogott vissza ránk!

 

1.c osztály

3.b - Dunakeszi KockaShow


A pénteki nap (2016. 05. 06.) csúcspontja a Kocka show (Lego kiállítás) volt. A kiállításon először egy kvízt kellett megoldanunk. Azután lehetett építeni. Mi a fiúkkal kb. 158 cm-es tornyot készítettünk. Miután elkészültünk, Erika néni lefotózott bennünket a torony mellett.

Zöldi Péter Viktor 3.b

 

A Lego show-ban nagyon tetszettek az építmények. A legjobban a csatatér tetszett. Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy több darab kiegészítőből egy nagyot csináltak.

Remélem, ha jövőre is lesz, elmegyünk!

Kadosa Zsombor 3.b