BEIRATKOZÁSI HÍREK

Beiratkozási programjaink időpontjait az "Iskolanyitogató programok" menüpont alatt találják!

 

Megjelent a 2017/2018. tanév körzethatár kiírása, melyet a "Beiratkozás" menüpont "Körzetünk" fül alatt tekinthetnek meg.

Beiratkozási felhívás

A leendő első osztályosok beiratkozása 2017. április 20-án 8.00-19.00 óráig, 21-én 8.00-18.00 óráig lesz.

A Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatalának beiratkozási hirdetménye a következő linkre kattintva letölthető: beiratkozas_2017.pdf

 

Beiratkozási dokumentumok

Az elsős beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

 

- a gyermek nevére kiállított személyi azonosító

- a gyermek születési anyakönyvi kivonata (nem kötelező, de az édesapa neve miatt kérjük bemutatni)

- a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)

- az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás (óvodai szakvélemény vagy a szakértői bizottság szakvéleménye)

 

A beiratkozás során nyilatkozniuk kell a szülőknek a szülői felügyelettel, valamint a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban. Amennyiben előre szeretnék kitölteni ezeket a dokumentumokat, letölthetik az alábbi linkeken:

 

szuloi_felugyelet_nyilatkozat.pdf

 

etika_hiteserkolcstan_nyilatkozat.pdf

 

A szülői felügyelettel kapcsolatos nyilatkozat esetében fontos, hogy közös felügyelet esetén mindkét szülőnek alá kell írnia. Ha csak az egyik szülő lesz jelen a beiratkozásnál, akkor mindenképpen javasoljuk az előre történő kitöltést.

Csak abban az esetben jogosult a szülő egyedül a beíratásra, ha a másik felet a bíróság kizárta a felügyeleti jog gyakorlásából, minden egyéb esetben közösnek tekintendő a felügyeleti jog.