AKTUALITÁSOK

Tavaszi szünet

A tavaszi szünet 2018. március 29-április 3-ig (csütörtöktől keddig) lesz. A szünet előtti utolsó tanítási nap március 28. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap április 4. (szerda). Boldog húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánunk!

Leendő 1. osztályosok beiratkozása

A leendő első osztályosok beiratkozása 2018. április 12-én 8.00-19.00 óráig, 13-án 8.00-18.00 óráig lesz. További részleteket a "Beiratkozás" menüpont alatt találnak.

Fogadóóra

A tavaszi fogadóórát április 16-án (hétfőn) 17 órától tartjuk valamennyi tanárunk részvételével, melyen a szülőknek – egyedül, illetve gyermekükkel együtt is – módjukban áll konzultálni a gyermekkel kapcsolatos tanulmányi és nevelési kérdésekről.

Tanítás nélküli munkanap

2018. április 21-én (szombaton) iskolánkban tanítási szünet lesz a tanév elején ismertetett munkatervnek megfelelően. Ezen a napon összevont ügyeletet biztosítunk.

KRÉTA e-napló

Az idei tanévtől iskolánkban elektronikus naplót használunk, melyben tájékozódhatnak gyermekük osztályzatairól, hiányzásairól és egyéb bejegyzéseiről. A rendszer mellett vezetjük a hagyományos ellenőrzőt is.

A felületre az osztályfőnöktől kapott felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be, kérjük, hogy a rendszer által generált jelszót mindenképp változtassák meg.

 

KRÉTA e-napló belépés