AKTUALITÁSOK

Őszi szünet

Az őszi szünet 2017. október 30-tól november 3-ig (hétfőtől péntekig) tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap: október 27. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap: november 6. (hétfő). Az őszi szünet napjain városi ügyelet lesz, melynek helye a Dunakeszi Bárdos Lajos Általános Iskola. Az ügyeletre történő jelentkezéseket a napközis csoportok vezetői gyűjtik össze.

Laterna

Német nyelvi közösségi programunkat 2017. november 10-én (pénteken) 17 órától rendezzük meg, melynek keretében tanulóink lámpás felvonuláson és közös éneklésen vesznek részt.

Felső tagozatos nyílt napok

2017. november 14-15. között tartjuk felső tagozatos nyílt napjainkat, ahol az 5-8. évfolyamokra járó diákok szülei bepillanthatnak az iskola mindennapi életébe, személyes benyomásokat szerezhetnek az iskola tanárainak szakmai munkájáról. Kérjük, hogy részvételi szándékukat az időpont és az osztály megjelölésével előzetesen jelezzék telefonon (30/262-9493, mellék: 15) vagy az iskola e-mail címén (iskola@sztistvan-dkeszi.sulinet.hu).

KRÉTA e-napló

Az idei tanévtől iskolánkban elektronikus naplót használunk, melyben tájékozódhatnak gyermekük osztályzatairól, hiányzásairól és egyéb bejegyzéseiről. A rendszer mellett vezetjük a hagyományos ellenőrzőt is.

A felületre az osztályfőnöktől kapott felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be, kérjük, hogy a rendszer által generált jelszót mindenképp változtassák meg.

 

KRÉTA e-napló belépés

Étkezés, hazajárás

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy csak a nem napközis gyerekek étkezhetnek egyedül az utolsó órájuk után. A napközis gyerekek minden esetben a csoportjukkal ebédelnek. Amennyiben azt szeretnék, hogy gyermeküket a szokásos időpontnál hamarabb engedjük el az iskolából, azt az ÜZENŐ FÜZETBEN ÍRÁSBAN jelezzék a pedagógus felé (nem az ellenőrző könyvben, vagy kis papírokon!). A tanulók elkérése ezen kívül - a megnövekedett létszám miatt - biztonsági okokból csak SZEMÉLYESEN történhet, TELEFONON NEM.

Utazás az új iskolaépülethez

Az ingyenesen igénybe vehető járatok új tájékoztatója, a következő linkre kattintva érhető el: busz_tajekoztato_08_31.pdf

 

Étkezési kártya tájékoztatás

A DÓHSZK tájékoztatója az étkezési jogosultságot ellenőrző kártyarendszerről a következő linkre kattintva érhető el: etkezes_kartya.pdf