AKTUALITÁSOK

Félévzárás

Az I. félév január 19-én (pénteken) ér véget. A félévi értesítőket legkésőbb január 26-áig (péntekig) adjuk ki a tájékoztató füzetben.

Szülői értekezletek

2018. január végén tartjuk a félévi szülői értekezleteinket. A pontos időpontokról a tájékoztató füzetben küldenek értesítést az osztályfőnökök.

Január 24. - 3.a, 3.c, 3.d

Január 25. - 3.b, 4.a, 4.b, 4.c

Január 29. - 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 5.a, 5.b, 5.c, 6-8. évfolyam

Január 30. - 2.a, 2.b, 2.c, 2.d

Február 5. - 5.d

KRÉTA e-napló

Az idei tanévtől iskolánkban elektronikus naplót használunk, melyben tájékozódhatnak gyermekük osztályzatairól, hiányzásairól és egyéb bejegyzéseiről. A rendszer mellett vezetjük a hagyományos ellenőrzőt is.

A felületre az osztályfőnöktől kapott felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be, kérjük, hogy a rendszer által generált jelszót mindenképp változtassák meg.

 

KRÉTA e-napló belépés

Étkezés, hazajárás

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy csak a nem napközis gyerekek étkezhetnek egyedül az utolsó órájuk után. A napközis gyerekek minden esetben a csoportjukkal ebédelnek. Amennyiben azt szeretnék, hogy gyermeküket a szokásos időpontnál hamarabb engedjük el az iskolából, azt az ÜZENŐ FÜZETBEN ÍRÁSBAN jelezzék a pedagógus felé (nem az ellenőrző könyvben, vagy kis papírokon!). A tanulók elkérése ezen kívül - a megnövekedett létszám miatt - biztonsági okokból csak SZEMÉLYESEN történhet, TELEFONON NEM.

Utazás az új iskolaépülethez

Az ingyenesen igénybe vehető járatok új tájékoztatója, a következő linkre kattintva érhető el: busz_tajekoztato_08_31.pdf

 

Étkezési kártya tájékoztatás

A DÓHSZK tájékoztatója az étkezési jogosultságot ellenőrző kártyarendszerről a következő linkre kattintva érhető el: etkezes_kartya.pdf