AKTUALITÁSOK

Étkezés, hazajárás

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy csak a nem napközis gyerekek étkezhetnek egyedül az utolsó órájuk után. A napközis gyerekek minden esetben a csoportjukkal ebédelnek. Amennyiben azt szeretnék, hogy gyermeküket a szokásos időpontnál hamarabb engedjük el az iskolából, azt az ÜZENŐ FÜZETBEN ÍRÁSBAN jelezzék a pedagógus felé (nem az ellenőrző könyvben, vagy kis papírokon!). A tanulók elkérése ezen kívül - a megnövekedett létszám miatt - biztonsági okokból csak SZEMÉLYESEN történhet, TELEFONON NEM.

Új iskolai telefonszám

Szeptember 4-étől új telefonszámon érhetik el az iskolát: 30/262-9493

Legfontosabb mellékek:

-tanári: 15

-titkárság: 11

-igazgatóhelyettesi iroda: 12

Utazás az új iskolaépülethez

Az ingyenesen igénybe vehető járatok új tájékoztatója, a következő linkre kattintva érhető el: busz_tajekoztato_08_31.pdf

Tanévnyitó, első tanítási nap, szülői értekezletek

Iskolánk tanévnyitó ünnepségét szeptember 4-én reggel 8.15 órától tartjuk. Kérjük, hogy a gyerekek legkésőbb 7.45-re legyenek az új iskola aulájában (Repülőtéri út 3/A).

Az ünnepséget a sportcsarnokban rendezzük meg. A gyerekek a küzdőtéren ülnek majd osztályonként. A tanulók magas száma, a csarnok befogadóképessége és a katasztrófavédelmi előírások miatt csak az elsős szülőknek, és a műsorban szereplő gyerekek szüleinek tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy a csarnokban nézzék végig az ünnepséget. Ők a lelátón foglalhatnak helyet, illetve az elsősök esetében egy családtag a küzdőtéren oldalt állhat, ahonnan lehet fényképet készíteni.

 

A felsőbb évfolyamon tanulók szülei az aulában elhelyezett kivetítőn követhetik figyelemmel az ünnepséget (kép és hang közvetítés is lesz). Az évnyitó kb. 50 perces lesz, mely után a szülők az aulában köszönhetnek el gyermeküktől. Az ünnepély után megkezdődik a tanítás, három osztályfőnöki órája lesz mindenkinek. Kérjük, hogy az egyedül hazajáró tanulók esetében az üzenő füzetben jelezzék, hogy gyermeküket hány órakor engedhetjük el.

A tanév elején a szülői értekezleteken biztosítunk lehetőséget az épület megismerésére, minden osztályfőnök végigvezeti az érdeklődőket. Az első napok zavartalansága miatt kérjük, hogy ezt az időpontot vegyék igénybe az épület megtekintésére.

 

A szülői értekezletek időpontjai:

- 1. évfolyam: szeptember 4. 17.00

- 2. évfolyam: szeptember 12. 17.00

- 3. évfolyam: szeptember 13. 17.00

- 4. évfolyam: szeptember 14. 17.00

- 5-8. évfolyam: szeptember 5.

A felső tagozatos szülői értekezletek előtt 17.00 órától a felsős tanárok közös bemutatkozása lesz az érdeklődő szülők számára, ezt követik 17.30-tól az osztályonkénti szülői értekezletek.

Új tanulókkal kapcsolatos információk

ÉTKEZÉS: Felhívjuk az újonnan beiratkozott tanulók szüleinek figyelmét, hogy gyermekük étkezését a DÓHSZK étkezési csoportjánál egyénileg igényelhetik.

Elérhetőségek: személyesen 2120 Dunakeszi, Vasút u. 11. 1. emelet, telefonon 70/699-4970

 

DIÁKIGAZOLVÁNY: Az átiratkozás miatt új diákigazolvány igénylése szükséges, melyet az okmányirodában indíthatnak el. Az iskolai rendszer jelenleg nem elérhető, szeptemberben indul újra, így aki nem használja napi szinten az utazáshoz az igazolványt, annak elegendő szeptemberben intézkedni.

Étkezési kártya tájékoztatás

A DÓHSZK tájékoztatója az étkezési jogosultságot ellenőrző kártyarendszerről a következő linkre kattintva érhető el: etkezes_kartya.pdf